CREATIVE DESIGN

Wij zijn ervaren in het maken van technische totaalconcepten.Onze zintuigen bepalen hoe we dingen ervaren. Door te ‘spelen’ met onderdelen als verlichting, geur en geluid kun je je bezoekers sturen. Als professional in de vrijetijdssector is het je duidelijk dat het creëren van beleving van groot belang is. Want door het creëren van beleving vergroot je jouw onderscheidend vermogen, creëer je blijvende herinneringen en overtref je de verwachtingen van de bezoeker waardoor bezoekers of gasten jouw Leisure-omgeving verlaten met een ‘wauw-gevoel’.

We toveren een neutrale ruimte om naar een ontmoetingsplek die informeert, inspireert en waar men zich thuis voelt. Een plek waar mensen willen komen en langer willen blijven. En dat biedt kansen! Zoals het overbrengen van informatie en vermaak die de bezoeker zich zal herinneren, positieve (of misschien juist negatieve) prikkeling waar de bezoeker dusdanig van onder de indruk is dat men het zal doorvertellen. Bovendien trekken plekken waar mensen zijn nóg meer mensen aan. Als je dat voor elkaar krijgt creëer je pas echt dé Leisure-omgeving van de toekomst.

Een succes maken van de Leisure-omgeving gaat niet uit zichzelf. CreativeLED gelooft dat door het toevoegen van een technisch totaalconcept, jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Maar hoe pak je dat aan?

Technische totaalconcepten?
Licht, geluid, beeld en geur zijn technische onderdelen. De uiting er van geeft mensen een totaalbeleving. Wij ontwerpen en maken de minder zichtbare onderdelen voor jouw bedrijf, gast of bezoeker. Hoewel deze onderdelen misschien minder zichtbaar zijn, zijn ze erg belangrijk ter ondersteuning van de totaalbeleving die je wilt creëren.

Gespecialiseerd in licht en beleving
CreativeLED heeft diverse belevingsconcepten toegepast in een aantal prachtige projecten. Hierbij denken wij mee van het eerste idee tot en met de implementatie en service. Bij sommige projecten hebben wij alleen ledverlichting geleverd, bij sommige het totaalconcept inclusief geluid, beeld, geur en aansturing. Hierbij is van alles mogelijk. Wij zoeken altijd de grens van het (on)mogelijke.

Meerdere opdrachtgevers hebben hun concept versterkt middels de technische beleving van CreativeLED. Wat maakt ons zo uniek:

  • Wij weten wat er speelt in de markt, waardoor wij je kunnen helpen met het maken van een uniek en vooral  onderscheidend concept.
  • Maak je geen zorgen! Wij begeleiden je door het hele proces; van allereerste idee tot en met implementatie en service.
  • Wij hebben diepgaande kennis van ledverlichting en kleur.
  • Wij zijn specialist op het gebied van aansturing en programmering.
  • Wij hebben ervaring met projecten van verschillende groottes.
  • Wij hebben een onafhankelijke positie in de markt waardoor producten van hoge kwaliteit en specifieke eigenschappen  geselecteerd worden.
  • Wij zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties en trends.