LINASTRIP

De LinaStrip is ontwikkeld met de nieuwste technologie met een slank maar toch multifunctioneel profiel en is het meest toonaangevende LED-armatuur voor creatieve verlichting. Deze unieke strip is alleen als verhuur product te verkrijgen.

Voor meer informatie over het huren van de LinaStrip klik dan hier, vul uw gegevens en vraag in en druk op verzenden! Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met u op!

“LinaStrip” is het samengaan van drie woorden: Lina A Strip, het idee om het armatuur te baseren op ongeëvenaarde flexibiliteit. Van structuur, verbinding, installatie tot de belangrijkste pixelmapping, LinaStrip is op elke manier flexibel en niet langer beperkt in schermvorm en -grootte. Maak maximaal gebruik van uw creativiteit met de LinaStrip. The Sky is The Limit!

Technische gegevens:

Optical Pixel Pitch 7.8125 mm (Lina-7)
LED QTY (P7.8) 512 LEDs
Pixel Pitch 15.625 mm (Lina-15)
LED QTY (P15.6) 128 LEDs
LED Type Nationstar  SMD2727
Pixel Density 5,690 pixels/㎡
Brightness 6500nits
Color Processing 16 bit
Refresh Rate 6,000 Hz
Viewing Angle (H/V) >140°
Electrical Working Voltage DC 36V
Max Power/Strip 17W
Mechanical Strip Size (without diffuser) 1000×31×40 mm
Weight/Strip (P7.8) 1.1KG
Weight/Strip (P15.6) 1KG
IP Rating IP65

ONTWERP

Drie lagen. Eenvoudig ontwerp. Vele gebruiksmogelijkheden. Met een ontwerp met drie ‘lagen’ biedt de LinaStrip het meest flexibele gebruik als geen elke andere LED strip.

CONNECTION

De meest makkelijkste verbinding ooit met kabels of zelfs kabelvrij. Om Lego-achtig flexibel te zijn, kan de manier van aansluiten en installeren niet makkelijker zijn. Met twee opties voor stripverbinding, of deze nu in een scherm geconfigureerd wordt of als verlichting wordt gebruikt, we vinden altijd de meest geschikte manier om strips te verbinden bij het vormgeven van een creatieve ontwerp.

INSTALLATIE

De montage mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Aan een truss, tegen een muur, gewoon op de grond of in een (licht) plafond, de LinaStrip is ontworpen om op meerdere manieren te installeren, waardoor de maximale ontwerpvrijheid ontstaat. Voor huurgebruik of permanente installatie, de LinaStrip is efficiënt en zonder problemen (plug & play) inzetbaar.

SCHERMCONFIGURATIE

Zelfs een LED-scherm maken is mogelijk! Wees creatief met de LinaStrip en bouw een eigen ontwerp. De LinaStrip is zo ontwerpen dat eenvoudig een heel scherm op te bouwen is, de bedieningsinterface is simpel en profen technology, er is volledige installatie vrijheid en innovatieve ontwerp mogelijkheden.

CUSTOMIZE YOUR PRODUCT

Profielkleur of lichteffect? Meerdere mogelijkheden voor het ontwerp. Met de LinaStrip zijn alle denkbare lichteffecten te creëren. Of we passen de kleur van de LED cover aan voor een betere integratie met het ontwerp. Wat te denken van een ‘smockey’ cover? Leverbaar voor de LinaStrip.