CreativeLED, LET’S BE INSPIRED!

CreativeLED heeft zijn kennis, ervaring en expertise opgedaan in de wereld van de TV lichtdecoratie. Een wereld waarin er zeer kritisch gekeken wordt naar kwaliteit van het product en kwaliteit van de manier waarop LED producten geïnstalleerd worden. Juist deze markt is dynamisch en vraagt van een LED leverancier een grote mate van innovatie, kennis, flexibiliteit en meedenkend vermogen. Daarnaast wordt er juist door deze markt veel kennis gevraagd van RGB LED producten, LED Power supplies, DMX of ArtNEt drivers/controllers, kennis en doorontwikkeling van verschillende software applicaties om LED producten te kunnen programmeren en aan te kunnen sturen (pixelmapping) zoals bijvoorbeeld met Lightjams.

CreativeLED beschikt door deze opgedane kennis over LED producten die geproduceerd worden met de door ons bepaalde technische specificaties zoals bijvoorbeeld een LED controller met een zeer dynamische dimcurve, 12 en 24Volt LED lines met door ons geselecteerde zeer krachtige LED diodes, Bendable LED voor elke radius toepasbaar en speciale LED profielen en covers die in de markt van LED producten uniek zijn.

De vraag vanuit andere markten heeft de mensen van CreativeLED doen besluiten om al deze opgedane kennis en ervaring te bundelen. Vele bedrijven benaderden ons om tot creatieve en betaalbare oplossingen te komen. Vragen vanuit de markt welke door de traditionele LED leveranciers niet opgelost konden worden of waarop geen antwoord gegeven kon worden.

CreativeLED gaat net dat stapje verder; wij ontwikkelen zelf innovatieve LED producten en brengen bijvoorbeeld een unieke product lijn op de markt; Darkless. LED producten welke ontstaan zijn door het samenbrengen van enerzijds vragen vanuit de markt en anderzijds onze kennis en expertise. Geen uitdaging gaan wij uit de weg, voor iedere LED lichtdecoratie vraag vinden wij een passende en betaalbare oplossing.

Maak eens kennis met ons creatieve team; onze ontwerpers, technici en creatieve mensen staan voor u klaar om uw vraag tot een concreet product te maken. Ons motto; geen uitdaging te groot, Let’s be inspired!

Wilt u meer informatie over de talloze mogelijkheden van LED neemt u dan contact met ons op.
Wij beantwoorden graag al uw vragen!