ENTERTAINMENT; MEER BELEVING EN BETROKKENHEID

Festivals en televisie programma’s hebben één ding zeker met elkaar gemeen. Zij kunnen niet succesvol zijn zonder de juiste beleving en feeling te creëren. Beleving in de entertainment branche draait om het perfect op elkaar afstemmen van licht, geluid, beeld, geur en aansturing. Hiermee worden de belangrijkste zintuigen geprikkeld en weet u de emoties van de bezoekers of kijkers te raken.

Bij televisieprogramma’s draait het om zo hoog mogelijke kijkcijfers. Het decor van een televisieprogramma is daarbij een belangrijk punt. Het moet opvallen, het moet een goede uitstraling hebben en passen bij de rode draad van het programma. Door middel van op maat gemaakte led specials krijgt het programma de perfecte uitstraling.

Het publiek wordt veeleisender en de entertainment branche is volop in ontwikkeling. Vernieuwde concepten worden uitgerold, het aanbod van festivals en televisieprogramma’s is groter dan ooit en subsidies staan steeds meer onder druk. Binnen deze sector speelt beleving dan ook een steeds prominentere rol. Zo is CreativeLED de drijvende kracht achter grote producties zoals: The Voice of Holland, De Vrienden van Amstel Live en bijvoorbeeld Miljoenenjacht.

Bij fes­ti­vals en eve­ne­men­ten draait alles om be­le­ving. Zo er­va­ren de be­zoe­kers de fes­ti­vals als on­ver­ge­te­lij­ke mo­men­ten waar ze weken naar toe kun­nen leven. Door mid­del van op maat ge­maak­te led spe­ci­als wordt het eve­ne­ment om­ge­to­verd tot spet­te­ren­de show en de ul­tie­me dan­ce­hall.