Close

Pixeltape RGB 12V LED Strip 5M

De flexibele Pixel strip RGB is verkrijgbaar in het zwart. Dit houdt in dat de printplaat waarop de LED's gemonteerd zijn zwart is. Tevens zijn de LED's "black-faced". Ideaal voor locaties waar de strip alleen mag opvallen wanneer de LED's branden. De Pixel strip heeft heeft dezelfde eigenschappen als de standaard Flexibele RGB LED strip. Wat deze LED strip bijzonder maakt is dat hij per LED aanstuurbaar is. Hierdoor kunnen looplichten en andere effecten gecreërd worden. Deze LED strip is dimbaar, en kan afhankelijk van het type LED driver mooi tot 0% dimmen.
Close

Pixeltape RGB Double Row WS2815 12V LED Strip 5M

De flexibele Double Row LED strip RGB is verkrijgbaar met een zwarte PCB. Dit houdt in dat de printplaat waarop de LED's gemonteerd zijn zwart is. Tevens zijn de LED's "black-faced". Ideaal voor locaties waar de strip alleen mag opvallen wanneer de LED's branden. De DiGi strip heeft heeft dezelfde eigenschappen als de standaard Flexibele RGB LED strip. Wat deze LED strip bijzonder maakt is dat hij per 3 LEDs aanstuurbaar is. Hierdoor kunnen looplichten en andere effecten gecreëerd worden. Deze LED strip is dimbaar, en kan afhankelijk van het type LED driver mooi tot 0% dimmen.
Close

Pixeltape RGBW 5V LED Strip 5M

Deze Pixel strip RGBW 5V is 5 meter en kan per LED worden aangestuurd. Wij raden aan om deze LED strip elke 2,5 meter bij te voeden. Na de vele aanvragen hebben we deze nieuwe Pixel Strip serie speciaal ontwikkeld. Met deze vernieuwde strip kunnen wij nog meer toepassingen aanbieden en we kijken al uit naar de komende led projecten met dit nieuwe product! Deze LED strip is dimbaar, en kan afhankelijk van het type LED driver mooi tot 0% dimmen.